Η Stoiximan φέρνει το ΝΒΑ στο σπίτι σου!

Η Stoiximan, με μια super προσφορά* γνωριμίας, σου κάνει δώρο* 1 μήνα Cosmote TV, για να δεις τα σπουδαιότερα Χριστουγεννιάτικα του ΝΒΑ και όχι μόνο!

Η στιγμή για να μπεις στην παρέα της Stoiximan είναι η κατάλληλη, αφού σε περιμένει μια καταπληκτική προσφορά γνωριμίας* για να απολαύσεις δώρο* 1 μήνα το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV, με… κορωνίδα τα παιχνίδια του ΝΒΑ μέσα στις γιορτές!

Αρκεί να δεις το πρόγραμμα!

Το Μιλγουόκι θα βρεθεί στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης για να αντιμετωπίσει τους Νικς ενώ η συνάντηση των δύο τελευταίων πρωταθλητών στο Ντένβερ σε κάνει να αναρωτιέσαι αν ο Κάρι και οι Γουόριορς θα νικήσουν τους Νάγκετς του εξωπραγματικού Γιόκιτς. Το κλασικο του ΝΒΑ θα γίνει στο Λος Άντζελες, ανάμεσα σε Λέικερς και Σέλτικς και εκείνο το απίθανο ξημέρωμα θα μπει με το Μαϊάμι – Φιλαντέλφεια και το Φοίνιξ – Ντάλας.

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “COSMOTETV

Φυσικά, πέρα από το ΝΒΑ μπορείς να απολαύσεις όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV που μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνει το Champions League, το Europa League, το Conference League και κορυφαία παιχνίδια στη Stoiximan Super League!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

To Top