ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η Stoiximan.gr χορηγός της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο! (photos)

Τη συνεργασία της με την εταιρεία Stoiximan.gr εγκαινίασε η ομάδα μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης», στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Μία συνεργασία η οποία προέκυψε με την αρωγή της ΚΑΕ Άρης, την οποία εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο εντεταλμένος σύμβουλος της εταιρείας, Εμμανουήλ Λάσκαρης. Άπαντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την έναρξη αυτής της μεγάλης συνεργασίας, η οποία θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Άρη να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Λάσκαρης: “Όσοι μπορούν να πάνε στα γήπεδα, να στηρίξουν”

Ο Μάνος Λάσκαρης επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας με την Stoiximan.gr. Νιώθουμε μεγάλη χαρά που πέρυσι η ομάδα με αμαξίδιο αναδείχτηκε πρωταθλήτρια. Φέτος βλέπουμε, με μεγαλύτερη χαρά ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος για να συνεχίσει αυτό που κάναμε εμείς πέρυσι. Να υποστηρίξει ως χορηγός αυτήν την ομάδα η οποία πέρυσι βγήκε πρωταθλήτρια και φέτος θέλουμε να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Θέλω να ευχαριστήσω την Stoiximan.gr η οποία είναι πλέον επίσημος χορηγός της ομάδας με αμαξίδιο. Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην ομάδα, πολλές επιτυχίες, υγεία πάνω απ’ όλα και να ξέρουν ότι τόσο η ΚΑΕ Άρης όσο και η οικογένεια Λάσκαρη θα είναι δίπλα τους.

Επειδή μερικές φορές το ξεχνάμε, μιλάμε για αθλητισμό, για επαγγελματικές ανώνυμες εταιρίες, αλλά εδώ είναι διαφορετική κατάσταση και τα κίνητρα ,ακόμη και τα δικά μας, είναι διαφορετικά. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ως σκοπό να βγάλουν έξω από το σπίτι έναν άνθρωπο ο οποίος είχε κάποιο ατύχημα και έχει καθηλωθεί σε ένα αμαξίδιο και να ξαναρχίσουν να ζουν μέσα από τον αθλητισμό. Γι’ αυτό θα ήθελα να καλέσω όσους ανθρώπους μπορούν, να έρθουν κοντά τους, να πάνε στα γήπεδα. Θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι κοντά σ’ αυτήν την ομάδα, να έρχονται επιτυχίες και να αισθάνονται τη ζεστασιά μας».

Κωνσταντόπουλος: “Τα παιδιά αυτά είναι πρότυπο και δίνουν το παράδειγμα”

Ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, δήλωσε: «Για την εταιρεία μας ο σκοπός της σημερινής εκδήλωσης είναι η στήριξη στην ομάδα του Άρη. Είμαστε μία εταιρεία που στηρίζει τον αθλητισμό και η στήριξη ενός αθλητικού σωματείου εντάσσεται στο γενικότερο στρατηγικό πλάνο μας για τον αθλητισμό. Κατά δεύτερον, τα παιδιά αυτά είναι πρότυπο και δίνουν το παράδειγμα και σε μας, μέσα από τη δύναμη και την αγωνιστικότητά τους και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Η Stoiximan.gr εδώ και τρία χρόνια στηρίζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες και διοργανώνει κοινές δράσεις μαζί τους και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε κοινές δράσεις φέτος με την ομάδα μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο. Η Θεσσαλονίκη έχει ιδιαίτερη σημασία για μας. Στα πλαίσια του Μαραθωνίου που διεξάγεται την Κυριακή, είναι και η σημερινή συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της συνεργασίας μας. Είναι σημαδιακό, εμείς είθμαστε δίπλα στον Μαραθώνιο εδώ και δύο χρόνια. Αυτές οι κινήσεις δείχνουν πόσο κοντά είμαστε στην πόλη και πόσο τη στηρίζουμε και μας στηρίζει».

Χατζηζωγίδου: “Ευχαριστώ την Stoiximan.gr και την οικογένεια”

Η κόουτς της ομάδας μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο, Τζούλη Χατζηζωγίδου, επεσήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Stoiximan.gr, όσο και την οικογένεια Λάσκαρη, για τη στήριξή τους. Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει και εμείς ξεκινήσαμε προπονήσεις από τον Σεπτέμβριο. Έχουν γίνει δύο αγωνιστικές και σε μας έχει έρθει ένας καινούργιος παίκτης. Την Κυριακή έχουμε έναν δύσκολο αγώνα, ένα τοπικό ντέρμπι και περιμένουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο δίπλα μας, για να έρθει και να γνωρίσει το άθλημα”.

Χρυσοβέργης: “Να κάνουμε ότι μπορούμε για να διαφημίσουμε το άθλημα”

Ο αρχηγός της ομάδας του Άρη, Γιώτης Χρυσοβέργης, δήλωσε από την πλευρά του: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Λάσκαρη που μας στήριξε πέρυσι και φέτος την Stoiximan.gr. Και οι δύο έχουν αγκαλιάσει τον ελληνικό αθλητισμό. Θεωρούν ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός στον ελληνικό αθλητισμό και πως όλα είναι υγεία. Από την πλευρά μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την υποστήριξή τους και διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι γίνεται, τόσο για να μπορέσουμε να διαφημίσουμε το άθλημα, τη συνεργασία μας με την Stoiximan.gr και να βγάλουμε το μπάσκετ με αμαξίδιο προς τα έξω, να το γνωρίσει ο κόσμος και να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια όπως την αγκάλιασαν τόσο η Stoiximan.gr, όσο και η οικογένεια Λάσκαρη».

To Top