Η UEFA απέρριψε αίτημα να ακουστεί το «Three Lions» πριν τον τελικό!

Φρανκ Σκίνερ και Ντέιβιντ Μπάντιελ ήθελαν να τραγουδήσουν το «Three Lions» πριν από τον αυριανό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας στο Γουέμπλεϊ.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο πρώτος, η UEFA απέρριψε το αίτημα τους για να παίξει πριν τη σέντρα το δημοφιλές τραγούδι, που κυκλοφόρησε το 1996 και είναι πλέον συνυφασμένο με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

«Η UEFA είπε ότι δεν θα ήταν δίκαιο για τους Ιταλούς να το ζήσουν, βέβαια πριν ξεκινήσει το εναρκτήριο ματς του τουρνουά, που η Ιταλία αντιμετώπισε την Τουρκία στη Ρώμη, ο Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι τραγούδησε το “Nessun Dorma”», ανέφερε με… παράπονο ο Σκίνερ στο βρετανικό τηλεοπτικό σόου «The Last Leg».

«Κανένα πρόσθετο στοιχείο δεν μπορεί να ενσωματωθεί σε αυτό το στάδιο λόγω του πολύ αυστηρού χρονοδιαγράμματος αντίστροφης μέτρησης και των λειτουργικών περιπλοκών πριν από τη σέντρα. Το τραγούδι έχει επιλεγεί από τον Ποδοσφαιρική Ένωση της Αγγλίας και θα παιχτεί στη διάρκεια της προθέρμανσης των παικτών, όπως συνέβη και στους προηγούμενους αγώνες της Αγγλίας», τόνισε από την πλευρά του εκπρόσωπος της UEFA στο «Reuters» επί του θέματος.

To Top