Η UEFA απέρριψε την έφεση της Μπόντο Γκλιμτ για Κνούτσεν

Η UEFA απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η Μπόντο Γκλιμτ, και επικύρωσε την απόφαση για προσωρινή τιμωρία του προπονητή της Κιέτιλ Κνούτσεν, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η UEFA τιμώρησε με προσωρινό αποκλεισμό τον Κνούτσεν και τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ρόμα, Νούνο Σάντος, μετά τον πρώτο μεταξύ τους πρώτο προημιτελικό στο Europa Conference League στη Νορβηγία, την περασμένη εβδομάδα.

Μετά την ήττα (2-1)της περασμένης Πέμπτης στον πρώτο προημιτελικό, ο αρχηγός της ιταλικής ομάδας Λορέντζο Πελεγκρίνι είπε ότι ο Σάντος δέχθηκε επίθεση, ενώ ο Κνούτσεν κατηγόρησε τον Σάντος ότι τον άρπαξε από το λαιμό.

«Ο προπονητής της Μπόντο Γκλίμτ, Κιέτιλ Κνούτσεν, τιμωρείται προσωρινά για τους επόμενους αγώνες συλλόγων της UEFA έως ότου η πειθαρχική επιτροπή της UEFA αποφασίσει επί της ουσίας της υπόθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 49 του πειθαρχικού κανονισμού της UEFA (DR), για εκ πρώτης όψεως παραβιάσεις του άρθρου 11 παράγραφος 2 στοιχείο β) και του άρθρου 15 παράγραφος 1).

Επίσης ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρόμα, Νούνο Σάντος, τιμωρείται προσωρινά για τους επόμενους αγώνες διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA έως ότου η πειθαρχική επιτροπή της UEFA αποφασίσει επί της ουσίας της υπόθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 49 του πειθαρχικού κανονισμού της UEFA, για εκ πρώτης όψεως παραβάσεις των άρθρων 11 παράγραφος 2 στοιχείο β) και 15 παράγραφος 1).»

 

To Top