ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η UEFA ενημέρωσε προφορικά την ΕΠΟ για το θέμα του Άρη, αναμένεται και η έγγραφη επιβεβαίωση!

Ο Άρης αναμένεται να απαλλαγεί πλήρως από τον… ξαφνικό βραχνά που προκάλεσε ο Βασίλης Σαράκης, με την UEFA να λύνει το θέμα, αναγνωρίζοντας ότι το δίκιο είναι με το μέρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Η τελευταία έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία της δικαίωσης προς την UEFA για το σκάνδαλο που στήθηκε εις βάρος της και πλέον περιμένει το θετικό μήνυμα και τυπικά ώστε να προχωρήσει στο χτίσιμο της ομάδας.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η UEFA ήδη έχει ενημερώσει την ΕΠΟ σε προφορικό επίπεδο τηλεφωνικά κι αναμένεται το τρέχον 48ωρο αυτό να γίνει και εγγράφως, ώστε να σβήσει άμεσα η… φωτιά που πήγε να προκαλέσει ο Σαράκης.

Η ΠΑΕ Άρης, όπως είναι ήδη γνωστό, βρέθηκε να αντιμετωπίζει ένα… απρόοπτο εμπόδιο σχετικά με την αδειοδότηση. Ενώ την εξασφάλισε τυπικότατα, έγκυρα και έγκαιρα και μάλιστα  με ψήφους 4-1 από την επιτροπή αδειοδότησης (έχοντας καταβάλει 4.600.000 ευρώ… ζωντανά χρήματα), ήρθε εντελώς ξαφνικά (;) ο πρόεδρος της, Βασίλης Σαράκης να “φάει” τα… σωθικά της αξιοπιστίας του ελληνικού πρωταθλήματος, στέλνοντας τον Άρη στη… δευτεροβάθμια επιτροπή, μετά από ένσταση. Μάλιστα υπάρχει πληροφόρηση ότι αυτή η ένσταση θα αποσυρθεί μετά την παρέμβαση της UEFA.

To Top