Η UEFA καλεί τον ΠΑΟΚ για το FFP!

Η UEFA καλεί τον ΠΑΟΚ για το FFP! Οι πληροφορίες από κύκλους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αναφέρουν ότι σφίγγει ο κλοιός για την… τρελή οικονομική πορεία του συλλόγου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το σκληρό μήνυμα της UEFA στη Σίτι για την παραβίαση των κανόνων Financial Fair Play, είναι ένα σαφές μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι μπορούν να… ξεφύγουν. Το παράδειγμα της Μάντσεστερ Σίτι, μάλιστα, είναι ένα ηχηρό καμπανάκι και για άλλους συλλόγους με ανοιχτές υποθέσεις και εκκρεμότητες, αναφορικά με το Financial Fair Play.

Η τιμωρία προβλέπει διετή αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις, χρηματικό πρόστιμο 30.000.000 €, αλλά παράλληλα αναμένεται να επιφέρει και ποινή αφαίρεσης βαθμών στους «Σίτιζενς» από το πειθαρχικό όργανο της Πρέμιερ Λιγκ.

Το Σώμα Δημοσιονομικού Ελέγχου των Ομάδων (CFCB), δεν έχει κλείσει τον φάκελο του ΠΑΟΚ. Η μη πραγματοποίηση μεταγραφών τον Ιανουάριο ήταν ένα βήμα, αλλά κάθε άλλο παρά ικανό να λύσει το πρόβλημα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, σύντομα θα κληθούν από το Δικαστικό Επιμελητήριο του Financial Fair Play, να δείξουν την πρόοδο που έχει γίνει, αλλά και το πλάνο για την οικονομική «αυτονομία» της ΠΑΕ.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι προσπαθεί να βρει τρόπο να καθυστερήσει τις διαδικασίες, με σκοπό να μπορέσει να βελτιώσει την ισορροπία των οικονομικών του.

To Top