Θάνος Μικρούτσικος: Τι ζήτησε η οικογένειά του αντί στεφάνων

Την οικονομική ενίσχυση των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων της Μόριας από όσους το επιθυμούν ζήτησε αντί στεφάνων η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

H θλίψη είναι απροσμέτρητη, αφού ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, βυθίζοντας την Ελλάδα σε ένα απέραντο πένθος.

Η  πολιτική κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Η σoρός του θα εκτίθεται από τις 10:30 π.μ. στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, αντάξια του εκλιπόντος συνθέτη, η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου ζητεί αντί στεφάνων όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας στον λογαριασμό GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 – Τράπεζα Πειραιώς.

Ο αγαπημένος μουσικός έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου σε ηλικία 72 ετών εξαιτίας καρδιοαναπνευστικής ανακοπής που υπέστη στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν», όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.

Ο Θάνος Μικρούτσικος έδινε, τα τελευταία χρόνια, γενναία μάχη με τον καρκίνο.

 

To Top