Θέαμα και αγάπη για το μπάσκετ στην 1η ημέρα του All Star Game με Λέντζα και Σακελλαρίου (photos)

Το μπάσκετ και ειδικά ένας θεσμός όπως το All Star Game είναι θέαμα είτε αγωνίζονται επαγγελματίες μπασκετμπολίστες, είτε όχι. Και αυτό φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι συμμετείχαν στον Αγώνα Συμπερίληψης, στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη ημέρα του 25ου All Star Game.

Πολιτικοί, celebrities, δημοσιογράφοι και παλιές δόξες του αθλήματος αναμετρήθηκαν πάνω στο παρκέ του «Νίκος Γκάλης» στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις και κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Shooting Stars που επικράτησε με 41-30 των Power Legends αλλά το σκορ είναι το τελευταίο που έχει σημασία σε έναν αγώνα που επιβεβαίωσε την αγάπη για το παιχνίδι όλων όσοι συμμετείχαν στην αναμέτρηση!

Το τζάμπολ στην αναμέτρηση έγινε δια χειρός του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

Στο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε και ο Διαγωνισμός Shoot around με την ομάδα που απαρτιζόταν από την μπασκετμπολίστρια Λολίτα Λύμπουρα και τον δημοσιογράφο Θάνο Τσίμπο να νικά εκείνη της μπασκετμπλίστριας Τούλας Καλέντζου και του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μελάγιες!

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων

 

Shooting Stars: Παύλος Χρηστίδης, Ανδρεάς Γλυνιαδάκης, Θανάσης Ασπρούλιας, Παντελής Διαμαντόπουλος, Γιώργος Λέντζας, Αντώνης Καλκαβούρας, Κωνσταντίνος Μελάγιες, Κώστας Σκουλάς, Τούλα Καλέντζου. Προπονητές: Βαγγέλης Ιωάννου – Γιώργος Οικονόμου

Power Legends: Ανδρέας Λοβέρδος, Ακης Σακελλαρίου, Ολγα Χατζηνικολάου, Λολίτα Λύμουρα, Σάκης Τζαλαλής, Βασίλης Ντάκουρης, Χριστίνα Βραχάλη, Παντελής Περιβολάρης, Χάρης Σταύρου, Λεωνίδας Γεωργιάδης, Θάνος Τσίμπος, Σταύρος Μπαρμπαρούσης, Κώστας Χαλβατσιώτης. Προπονητές: Γιάννης Ντεντόπουλος – Δαμιανός Παπαχατζής

Ξεχωριστό χρώμα κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση έδωσαν τόσο οι cheerleaders της Ζαλγκίρις Κάουνας όσο και οι εντυπωσιακοί Dunking Devils με το σόου των ακροβατικών καρφωμάτων τους.

 

To Top