ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέαμα και συγκίνηση στο Λονδίνο στο Αγγλία-Γαλλία 2-0 (videos)

Το κλίμα στο Γουέμπλεϊ ήταν φορτισμένο, όλο το γήπεδο τραγούδησε την «Μασσαλιώτιδα» και στο ματς που πέρασε σε δεύτερη μοίρα η Αγγλία πήρε τη νίκη 2-0 κόντρα στους Γάλλους.

Ta όσα έγιναν πριν τη σέντρα του ματς ήταν αυτά που θα μείνουν από το φιλικό της Αγγλίας με την Γαλλία στο Γουέμπλεϊ… Oι συγκινητικές στιγμές στο Λονδίνο λίγες μέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι ξεπέρασαν το ενδιαφέρον για το αγωνιστικό μέρος, όπου εκεί η Αγγλία επικράτησε με 2-0.

Ήταν λογικό οι παίκτες της Γαλλίας να είναι περισσότερο επηρεασμένοι από τα γεγονότα, καθώς ήταν και πρωταγωνιστές στην επίθεση των τρομοκρατών στο Stade de France, έτσι στη φιλική αναμέτρηση με τα «λιοντάρια» μικρή σημασία θα είχε το αποτέλεσμα.

Πάντως οι Άγγλοι είδαν τον πιτσιρικά Ντέλε Αλί να σημειώνει ένα τρομερό γκολ στο 39΄ για να ανοίξει το σκορ, με τον 19χρονο άσο να κάνει την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική ομάδα και θα του μείνει αξέχαστη! Το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ στο 48΄ με σουτ στη κίνηση μέσα από την μικρή περιοχή των Γάλλων.



Πηγή: sdna.gr

To Top