Θέλει Γιάκομπ η Στεάουα

Σε αναζήτηση φορ περιοχής βρίσκεται η Στεάουα Βουκουρεστίου και η ιδανική περίπτωση γι’ αυτήν μοιάζει να είναι ο Βικτοράς Γιάκομπ, σύμφωνα τουλάχιστον με το σχετικό δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας evz.ro.

Ο Ρουμάνος επιθετικός, ο οποίος έλυσε προ ημερών το συμβόλαιό του με τον Άρη έπειτα από οκτώ συμμετοχές χωρίς γκολ, έχει δεχθεί πρόταση από τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά ενδέχεται να προτιμήσει να παραμείνει στην πατρίδα του και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ενδεχόμενο ενδιαφέρον της Στεάουα, αφού ο πρόεδρος και… ολίγον προπονητής της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, προανήγγειλε την απόκτηση ενός φορ κρούσης. Στο φετινό πρωτάθλημα, οι «χρυσοκόκκινοι» έχουν μόλις 24 γκολ έπειτα από 18 αγωνιστικές και βρίσκονται στην 4η θέση, απέχοντας 8 βαθμούς από την πρωτοπόρο Ντινάμο.

Ο Γιάκομπ μοιάζει ως μια αρκετά καλή περίπτωση για την Στεάουα, αφού άλλωστε είχε θητεύσει σ’ αυτήν την τριετία 2005-08, έχοντας θετική παρουσία (48 συμμετοχές και 13 γκολ) και συμβάλλοντας στο να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2006.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top