ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέλει διακαώς τον “αντί-Σιώπη” ο Παντελίδης! Οι σκέψεις για τα αμυντικά χαφ…

Ο Μανώλης Σιώπης αποτελεί παρελθόν από τον Άρη και ο Σάββας Παντελίδης αναμένει διακαώς τον αντικαταστάτη του!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στα χέρια των ανθρώπων του Άρη υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή μία λίστα περίπου πέντε ποδοσφαιριστών με κάποιες ιδιαίτερα αξιόλογες αλλά δύσκολες περιπτώσεις για τη θέση του αμυντικού χαφ και κάποιες που έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Την ίδια στιγμή, ο μόνος που μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση, είναι ο Μιτζέν Μπάσα και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί στα πρώτα φιλικά, τουλάχιστον μέχρι να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής για τη θέση αυτή.

Ο προπονητής του Άρη “καίγεται” για την απόκτηση ενός καθαρόαιμου “κόφτη” με τα στοιχεία του Μανώλη Σιώπη. Αν όχι όλα τα περισσότερα, καθώς ο διεθνής μέσος, αποδείχθηκε ιδιαίτερα πολύτιμος στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ και φέτος αν παρέμενε στην ομάδα, θα ήταν από τα βασικά της “γρανάζια”.

Το αν θα υπάρξει και δεύτερος ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί σε αυτή τη θέση, θα διαπιστωθεί από τις ανάγκες που θα δείξει η ομάδα, όσο θα κυλά η προετοιμασία της.

Αν κάποια αξιόλογη περίπτωση για την συγκεκριμένη θέση, εμφανίσει δυσκολίες, δεν αποκλείεται στον Άρη να πλησιάσουν κάποιον ποδοσφαιριστή που θα μπορεί πιο εύκολα να έρθει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ώστε να υπάρχει εναλλακτική επιλογή για παν ενδεχόμενο και εν συνεχεία να “κυνηγήσουν” την συμφωνία με την δύσκολη περίπτωση.

 

To Top