Θέλει μαχητές o Σούλης, πιστεύει ότι οι παίκτες μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση

Ο Σούλης Παπαδόπουλος προσβλέπει στην “επόμενη μέρα” του Άρη. Ξεκαθάρισε μετά τα Γιάννινα, ότι θέλει παίκτες μαχητές, ενώ πιστεύει ακράδαντα ότι μπορούν να γυρίσουν την αρνητική κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί.

Τόσο με τις δηλώσεις του, όσο και με τα όσα είπε πρόσωπο με πρόσωπο με τους παίκτες, ο 47χρονος τεχνικός, μετά το τέλος του αγώνα ήταν σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπάθησε αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του Σιδηρόπουλου, να εμψυχώσει την ομάδα, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της «επόμενης μέρας».

«Είχαμε μια καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ. Ένα πράγμα έχω μετανιώσει. Που δεν ήμουν στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Πιστεύω ότι θα το είχαμε κερδίσει. Αλλά λόγω κάποιων πραγμάτων, δεν μπορούσε να γίνει αυτό» ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση μετά το παιχνίδι.

Λίγο μετά, ο Παπαδόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές δηλώνοντάς τους ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν και τη βεβαιότητά του, ότι θα έρθουν σύντομα τα αποτελέσματα για να επιτευχθεί ο στόχος της επιβίωσης, παρά την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

To Top