Θέλει μια νέα αρχή ο Άρης

Η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα βόλεϊ του Άρη, ωστόσο, οι παίκτες του Αντρέι Κράβαρικ είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή σήμερα απέναντι στον Φοίνικα Σύρου (20:00, γήπεδο Μίκρας).

Ερωτηματικό για την εν λόγω αναμέτρηση είναι ο Απόστολος Αρμενάκης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε υπέρηχο την Πέμπτη.

Στην αντίπερα όχθη, οι «πειρατές» έχουν έρθει πλήρεις στη Θεσσαλονίκη, ενώ προέρχονται και από μία σημαντική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 3-2 σετ.

Οι «κίτρινοι», ωστόσο, με τον κόσμο στο πλευρό τους, που ευελπιστούν ότι θα βρεθεί για άλλη μια φορά στη Μίκρα, για να τους στηρίξει, θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων και να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Τέλος, τα εισιτήρια του αγώνα πωλούνται στην τιμή των πέντε ευρώ και οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθευτούν έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας πριν από την έναρξη του αγώνα.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top