Θέλει Μπλατ ο Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Σφαιρόππουλος, έπειτα από τέσσερα χρόνια στον πάγκο της ομάδας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Έτσι, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους για τον διάδοχο του Έλληνα προπονητή, έχοντας έναν μεγάλο στόχο: Τον Ντέιβιντ Μπλατ!

Ο Αμερικανός προπονητής την τελευταία διετία βρέθηκε στον πάγκο της Νταρουσάφακα, κατακτώντας την σεζόν που ολοκληρώθηκε το Eurocup. Η παρουσία του στην τουρκική ομάδα ολοκληρώθηκε και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως έχει γίνει γνωστό οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί του, όμως η περίπτωσή του κάθε άλλο παρά εύκολη θεωρείται.

Η περίπτωση Μπλατ είναι άκρως δελεαστική για τον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή με «γεμάτο» βιογραφικό, που έχει σταθεί σε υψηλό επίπεδο και μπορεί να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα «χτίσει» το ρόστερ της επόμενης μέρας. Ο Μπλατ θεωρείται προπονητής που έχει όλο το… πακέτο, παρ’ όλα αυτά οι δυσκολίες είναι αρκετές ώστε να υπάρξει deal.

Οι δυσκολίες βρίσκονται σε δύο σημεία. Το πρώτο έχει να κάνει με το κασέ του έμπειρου προπονητή, το οποίο είναι υψηλό. Είναι χαρακτηριστικό πως στην Νταρουσάφκα εισέπραξε το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ την διετία που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας. Η δεύτερη δυσκολία έχει να κάνει με το μπάτζετ που θέλει να διαχειριστεί.

 

 

To Top