ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει νίκη για πολλούς λόγους κόντρα στο Περιστέρι (17.15, PRESSARIS LIVE)

Έναν πολύ σημαντικό αγώνα δίνει σήμερα ο Άρης κόντρα στο Περιστέρι του Σπανούλη (17.15, PRESSARIS LIVE).

Ο Άρης θα πάει με τους ίδιους ξένους απέναντι στο Περιστέρι  (17.15), όπως στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια. Ο Καρ θα είναι σε ένα ακόμη ματς διαθέσιμος ενώ ο Σταρκ θα μείνει εκτός.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα (6η με 5-4) προέρχεται από τη νίκη στο Μαρούσι, με την οποία έβαλε τέλος στο σερί των τριών ηττών της. Μετά τις εννιά πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, βρίσκεται σε μία μάλλον σπάνια γι’ αυτήν κατάσταση, να έχει καλύτερο απολογισμό εκτός έδρας (3-1) από εκείνον που έχει εντός έδρας (2-3).

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της, με μία μεσημεριανή προπόνηση χθες στο «Nick Galis Hall». Ο Μποχωρίδης προπονήθηκε κανονικά, ενώ εκτός παρέμεινε ο Σανόγκο. Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ της ομάδας ανέλυσε τον αντίπαλο με τη χρήση βίντεο.

Οκόσμος αναμένεται να είναι κοντά στην ομάδα για μια νίκη πολύ σημαντική για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας.

Ακόμα, ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης σχολίασε για τον αγώνα: “Μετά από τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας. Το Περιστέρι είναι μία ποιοτική ομάδα, με βάθος στο ρόστερ της. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να περιορίσουμε τη δεδομένη επιθετική ικανότητα του αντιπάλου, ο οποίος σκοράρει περισσότερους από 80 πόντους ανά αγώνα.Σ’ αυτόν τον σημαντικό αγώνα, περιμένουμε από τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το «Nick Galis Hall» και να μας δώσουν την ώθηση για να πάρουμε μία νίκη η οποία είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων μας”.

Τέλος, σύντομα και μετά τους αγώνες με Περιστέρι και Λιετκαμπέλις ο Καστρίτης θα κληθεί να πάρει τις οριστικές τους επαφές για τους ξένους.

Η ομάδα της Αθήνας από την πλευρά της (5η, 5-4) μετά το αρχικό 0-3, μέτρησε πέντε νίκες στα έξι παιχνίδια που ακολούθησαν με τελευταία εκείνη που σημείωσε εντός έδρας επί του Απόλλωνα. Το Περιστέρι ωστόσο, πέρασε μόνο από το Μαρούσι στις συνολικά τέσσερις εκτός έδρας υποχρεώσεις του (1-3). Οι Περιστεριώτες προέρχονται από πέντε συνεχόμενες σεζόν, ως προς την κανονική περίοδο, στις οποίες είχαν το ίδιο αριθμό εκτός έδρας νικών, πέντε, ανεξαρτήτως του αριθμού των αγώνων που έδωσαν.

Ο Τζέιλεν Χαντς δεν θα ενισχύσει την ομάδα του μια είχε ένα πρόβλημα προσαγωγούς, μετά το ματς με τη Λε Μαν στο Περιστέρι για το BCL (6/12) και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο 24χρονος γκαρντ υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα και το μέγεθός του ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Σε εννέα ματς πρωταθλήματος φέτος, ο Χαντς μετράει 12 πόντους-3 ριμπάουντ σε 20:45′ συμμετοχής και είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι: Πιτσίλκας-Τσολάκος-Θεονάς (Λαζαρίδης)

To Top