Θέλει νίκη για πολλούς λόγους στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Όλα είναι έτοιμα για το αυριανό, σούπερ ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (25/11) στις 19.00 στη Μίκρα (τηλ. κάλυψη Novasports-3), με το οποίο θα «πέσει» και η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ .

Πρόκειται για μία αναμέτρηση, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές απόψεις και πρώτα απ΄ όλα λόγω της μονομαχίας των πάγκων, εκεί όπου αντίπαλοι θα βρεθούν για πρώτη φορά ο Αντρέι Κράβαρικ και ο Αλέκος Λεώνης.

Οι δυο τους την προηγούμενη δεκαετία αποτέλεσαν τους πυλώνες της ομάδας του Ηρακλή, ενώ έχουν συνεργαστεί και στην Εθνική Ανδρών! Φυσικά, ο αγώνας έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, ενώ βασικό κίνητρο για τη νίκη αποτελεί το γόητρο και το πρεστίζ που χαρακτηρίζουν τα κλασικά ντέρμπι των «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά στον Άρη, οι «κίτρινοι» «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Κράβαρικ είναι αν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Βούλγαρο πασαδόρο, Κονσταντίν Μίτεφ, για τον οποίο γίνεται αγώνας δρόμου από την Παρασκευή σχετικά με την έκδοση του δελτίου του.

Τέλος, η προϊστορία δίνει ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο αυριανός αντίπαλος των «κίτρινων» προηγείται στις νίκες με 18-15, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως 13 αγώνες έχουν κριθεί στο τάι μπρέικ.

Κράβαρικ: «Θα ματώσουμε…»

«Θέλουμε δε θέλουμε είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι σήμερα. Βαθμολογικά είμαστε πίσω και φυσικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση πάντα είναι ένα ντέρμπι. Μια νίκη λύνει πολλά από τα προβλήματά ενόψει συνέχειας», επεσήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας ο Ελληνοσλοβάκος προπονητής του Άρη, Αντρέι Κράβαρικ. Αναφερόμενος, επίσης, στο τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε επιτέλους να έχουμε μια σταθερά καλή απόδοση καθ’  όλη τη διάρκειά του, χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας».

Ο Αντρέι Κράβαρικ μίλησε και για τον κόσμο του Άρη, που αύριο αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στις κερκίδες της Μίκρας: «Ο κόσμος μας να είναι σίγουρος ότι εμείς μέσα στο τερέν θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε να τους δείξουμε ότι αγωνιζόμαστε με πάθος και πως δεν πρόκειται να αφήσουμε, χωρίς να ματώσουμε, ούτε μια μπαλιά να πέσει κάτω».

To Top