Θέλει να αγοράσει ομάδα στο ΝΒΑ και ο Λεμπρόν

Βαδίζοντας πάνω στα… χνάρια του Μάικλ Τζόρνταν, ομάδα επενδυτών στην οποία συμμετέχει και ο Λεμπρόν Τζέιμς «ψάχνεται» να αγοράσει franchise του ΝΒΑ.

Ο super σταρ των Λέικερς αποδεικνύει εντός παρκέ ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται, την ίδια στιγμή όμως θέλει να προετοιμάσει το επαγγελματικό του μέλλον και μετά το φινάλε της μπασκετικής του καριέρας. Έτσι λοιπόν, ο Όμιλος «Fenway Sports Group» στον οποίο μετέχει, προσανατολίζεται στην αγορά κάποιου franchise στο ΝΒΑ. Μάλιστα, αυτό θα συμβεί μόλις η συγκεκριμένη επενδυτική ομάδα ολοκληρώσει την αγορά των Pittsburgh Penguins του NHL (ομάδα του αμερικάνικου χόκεί).

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Όμιλος «Fenway Sports Group» εκτός των αθλητικών του δραστηριοτήτων ασχολείται επίσης με κλάδους όπως το marketing, τα ΜΜΕ, η ψυχαγωγία και το real estate. Σε κάθε περίπτωση, μένει να δούμε αν ο «βασιλιάς» αποκτήσει την δική του ομάδα στο ΝΒΑ, ανταγωνιζόμενος σε ένα ακόμη «παρκέ» τον Μάικλ Τζόρνταν, ιδιοκτήτη των Σάρλοτ Χόρνετς. Θυμίζουμε, πάντως, ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει στην κατοχή του ένα μικρό ποσοστό μετοχών της Λίβερπουλ.

To Top