ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Θέλει (και πρέπει) να ανακοινώσει συμφωνίες για το ρόστερ μέσα στη βδομάδα

Ο Άρης έχει ολοκληρώσει μόλις δύο μεταγραφικές κινήσεις μέχρι στιγμής για την επόμενη χρονιά. Στόχος του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι να μπορέσει η ομάδα του να ολοκληρώσει μέσα στη βδομάδα τουλάχιστον τρεις συμφωνίες και παράλληλα να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις με ξένους παίκτες.

Οι κίτρινοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Αθηναίου, τον οποίο θέλουν να επανεντάξουν στο ρόστερ τους ύστερα από τρία χρόνια. Υπάρχει οικονομική διαφορά, αλλά από τον Άρη προκύπτει αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν.

Επίσης, για τον Γιαννάκη πολύ σημαντικό ζήτημα είναι η διατήρηση των Βασίλη Καββαδά και Μιχάλη Τσαϊρέλη στο ρόστερ. Με τον πρώτο έχουν γίνει συζητήσεις για να βρεθεί η φόρμουλα ώστε και τα δεδουλευμένα του να εισπράξει και στην ομάδα του Άρη να παραμείνει.

Με τον Τσαϊρέλη προς το παρόν αυτό που υπάρχει ως δεδομένο είναι ότι ο Γιαννάκης έχει επικοινωνήσει μαζί του και του είπε ότι τον θέλει. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για τα οφειλόμενα ή την επόμενη χρονιά του συμβολαίου του.

Ο τεχνικός του Άρη σε συνεργασία με τον Σάββα Καμπερίδη προσπαθούν να βρουν τους κατάλληλους παίκτες από την αμερικανική αγορά. Μετά τον Κάιλ Γουίβερ το βάρος έχει πέσει κυρίως στην αναζήτηση πλέι μέικερ.

Αν ο Αθηναίου συμφωνήσει να επιστρέψει, τότε θα είναι αυτός βασικός στη θέση “2”, αν όχι οι κίτρινοι θα πάνε για Αμερικανό. Σε ότι αφορά τους παίκτες ρακέτας, όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα συμβεί με τους Καββαδά και Τσαϊρέλη.

To Top