ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέλει να γίνει προπονητής ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε τα σχέδια του, όταν αποχωρήσει από τα γήπεδα και ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του ως ποδοσφαιριστής. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας μίλησε στο «BBC» και αποκάλυψε πως θέλει στο μέλλον να αλλάξει ρόλο και να κάνει μια νέα καριέρα, ως προπονητής:

«Όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το ποδόσφαιρο και τη στιγμή που θα σταματήσω να αγωνίζομαι, θα ήθελα να προσπαθήσω να παραμείνω κοντά στο άθλημα. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να προπονήσω κάποια ομάδα», δήλωσε αρχικά ο 31χρονος άσος των «κόκκινων διαβόλων» και συμπλήρωσε:

«Νομίζω πως όταν μεγαλώνεις λίγο, αρχίζεις να σκέφτεσαι περισσότερο, όσον αφορά το παιχνίδι και το να γίνω προπονητής είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να κάνω. Οι παίκτες της δικής μου γενιάς έχουν αρκετά χρήματα, ώστε να μην χρειάζονται να ασχοληθούν με την προπονητική, οπότε όσοι τελικά θελήσουν να ασχοληθούν με αυτή, προσπαθούν να το κάνουν με επιτυχία. Αυτό θα επιχειρήσω κι εγώ».

Να σημειωθεί πως ο αρχηγός έφθασε τα 250 γκολ κι έγινε πλέον ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ρούνεϊ κυνηγούσε εδώ και καιρό το ρεκόρ που κατείχε ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον με 249 τέρματα και τα κατάφερε να το σπάσει με το εξαιρετικό φάουλ που εκτέλεσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Στόουκ. Πλέον, ο Άγγλος διεθνής στράικερ μετρά 250 γκολ, ένα περισσότερο από τον ζωντανό θρύλο της ομάδας, ο οποίος, μάλιστα, ήταν παρών στο γήπεδο και πανηγύρισε με την ισοφάριση του αρχηγού των «μπέμπηδων».

To Top