Θέλει να κρατήσει τον Πρίφτη η Ούνικς

Ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπογκάτσεφ, τόνισε πως θέλει να διατηρήσει τον Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ομάδας κι αναφέρθηκε στην option του συμβολαίου του.

Ο Έλληνας κόουτς μετακόμισε στο Καζάν το 2017 κι έκτοτε έχει… στεριώσει στον πάγκο της Ούνικς. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ικανοποιημένοι από το έργο του και γι’ αυτό έχουν πρόθεση να τον διατηρήσουν στο «τιμόνι» σύμφωνα με το δημοσίευμα της ρωσικής «Izvestia».

Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Τιμούρ Γκανέεφ, φιλοξενεί και δηλώσεις του προέδρου της Ούνικς, που ανέφερε: «Στο συμβόλαιο του Πρίφτη υπάρχει, γι’ αυτό το καλοκαίρι, option για λύση της συνεργασίας και για τις δύο πλευρές. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον Δημήτρη, τον έχουμε κοντά μας εδώ και χρόνια, τα έχει πάει καλά και ξέρει τους παίκτες. Δεν έχουμε άλλους υποψήφιους στο μυαλό μας».

Ο Μπογκάτσεφ δήλωσε, πάντως, πως το μπάτζετ της ομάδας αναμένεται να μειωθεί τη νέα σεζόν και τόνισε πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακριβώς ποια θα είναι τα δεδομένα για το ρόστερ που θα μπορεί να χτιστεί εν όψει της επόμενης ημέρας.

To Top