Θέλει να μείνει ο Σαλάχ στη Λίβερπουλ

Ο Μο Σαλάχ έχει για ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κοινό σημείο επαφής για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Ο Αιγύπτιος σταρ μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό FourFourTwo και αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας «σίγουρα θα είμαι εδώ και του χρόνου, εκτός αν θέλουν να με παραχωρήσουν…», ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει για τους λόγους που δεν έχει επέλθει συμφωνία στις συζητήσεις με τους «κόκκινους» διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν ξέρει τι θα γίνει, θέλει να μείνει και η παραμονή του δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει… Ο κόσμος γνωρίζει ότι εγώ θέλω να μείνω, όμως δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αυτό το κομμάτι. Θα δούμε, το σημαντικό είναι να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και μετά θα δούμε τι μπορεί να συμβεί», τόνισε ο Σαλάχ, ο οποίος υποστήριξε πως και χωρίς να υπάρξει συμφωνία για το μέλλον του θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του στο «Άνφιλντ».

«Ναι εδώ θα είμαι, εκτός κι αν αποφασίσουν να με παραχωρήσουν»!

Μάλιστα όταν ο Αιγύπτιος ρωτήθηκε πως νιώθει ότι σύντομα μπορεί να παίξει το τελευταίο του παιχνίδι στο «Άνφιλντ», έδωσε μία συναισθηματική απάντηση.

«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, υπάρχουν και πανό για εμένα στο γήπεδο, ο κόσμος τραγουδάει το όνομά μου. Θα είναι μια πολύ στενάχωρη στιγμή αν έρθει…».

To Top