Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί η Εθνική Μπάσκετ από το Νιούκαστλ

Η Εθνική Μπάσκετ Ανδρών ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία στο Νιούκαστλ (20:30, Novasports 4).

Tο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (24/11) στο νησί και σήμερα το πρωί θα πραγματοποιήσει μία χαλαρή προπόνηση επί αγγλικού εδάφους, πριν την αποψινή μάχη.

H Ελλάδα έχει ταξιδέψει στο Νιούκαστλ με 14 παίκτες στην αποστολή της (Δημήτρης Αγραβάνης, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κατσίβελης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Χουγκάζ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κωστής Γόντικας) και δύο θα μείνουν εκτός λίγο πριν το τζάμπολ.

Από την αναμέτρηση αυτή θα απουσιάζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος θα συναντήσει την ελληνική αποστολή στη Θεσσαλονίκη, πριν από το παιχνίδι με την Λευκορωσία την Κυριακή (28/11), ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Λεωνίδα Κασελάκη του Παναθηναϊκού.

Στο ματς με την Μεγάλη Βρετανία καθήκοντα πρώτου προπονητή θα αναλάβει ο Σάββας Καμπερίδης, ενώ στο Νιούκαστλ για την αναμέτρηση αυτή βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Δήμος Ντικούδης, αλλά και ο General Manager της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Ζήσης.

To Top