«Θέλει να πάει στην Γιουνάιτεντ ο Ικάρντι»

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι φαίνεται να υπάρχει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα καθώς ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κριστόφ Γκαλτιέ.
Βαρύ είναι το κλίμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την συντριβή από την Μπρέντφορντ, αποτέλεσμα που προκάλεσε την οργή των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων».

Δημοσιεύματα θέλουν τον αγγλικό σύλλογο, να σκέφτεται ακόμα και την διακοπή του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλα αυτά την ίδια ώρα, που σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας getfootballnewsfrance.com η Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει κάνει κρούση στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μάουρο Ικάρντι.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε σε ανεπίσημη προσέγγιση, μέσω μεσαζόντων, με το περιβάλλον του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν Μάουρο Ικάρντι, σύμφωνα με πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το Get French Football News.Ο Αργεντινός ενημερώθηκε από τον προπονητή Κριστόφ Γκαλτιέ ότι είναι στη λίστα με τους υπό πώληση παίκτες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω ρεπορτάζ.

Μάλιστα στην συνέχεια αυτού γίνεται λόγος, ότι ο Αργεντινός άλλοτε άσος της Ίντερ εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, ωστόσο στην συνέχεια ο ίδιος δυσκολεύτηκε να διατηρήσει την θέση του στο αρχικό σχήμα, ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο 29χρονος φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στην Γιουνάιτεντ, ωστόσο ακόμα δεν έχουν υπάρξει απευθείας επαφές με τις δύο ομάδες.

To Top