Θέλει να φύγει από τον Άγιαξ ο Άντονι

Πιέζει να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άντονι.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Άντονι, επιβεβαίωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από τον Άγιαξ, λίγες ώρες αφότου τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι οι πρωταθλητές Ολλανδίας απέρριψαν την τελευταία πρόταση ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.

Ο σύλλογος της Premier League… ορέγεται τον 22χρονο, ο οποίος έπαιζε υπό τις οδηγίες του προπονητή της Γιουνάιτεντ Έρικ τεν Χαγκ στον Άγιαξ.

Ο Άντονι σημείωσε 12 γκολ και 10… ασίστ σε 33 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για τον Άγιαξ την περασμένη σεζόν, ενώ πανηγύρισε τον τρίτο διαδοχικό τίτλο της Eredivisie και έφτασε με την ολλανδική ομάδα στις «16» του Champions League.

«Από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, οι μάντατζερ μου ήρθαν στο Άμστερνταμ για να ενημερώσουν τον Άγιαξ για την επιθυμία μου να φύγω από τον σύλλογο για να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση και ότι κάποιοι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι θα επικοινωνούσαν μαζί τους δίνοντας μία μεγάλη προσφορά», φέρεται να είπε ο Άντονι στον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος διάβασε στο Youtube αποσπάσματα από δηλώσεις του Βραζιλιάνου.

«Κατά τη διάρκεια των μηνών του παραθύρου, ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις συμπεριλαμβανομένης μιας πρότασης από τον Άγιαξ για ανανέωση συμβολαίου. Ξεκαθάρισα για άλλη μια φορά ότι θέλω να φύγω από τον σύλλογο», πρόσθεσε και κατέληξε: «Σήμερα σε μια συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο εξέφρασα την επιθυμία μου να φύγω από τον σύλλογο, αυτή τη φορά έχοντας μια σημαντική προσφορά στο τραπέζι. Ο Άγιαξ αρνείται πάντα με το επιχείρημα ότι έχει μόνο πέντε ημέρες για να με αντικαταστήσει (η μεταγραφική περίοδος κλείνει την Πέμπτη). Δεν ζητάω (από τον Άγιαξ) να με αποδεσμεύσει, ζητώ να με πουλήσει με την υψηλότερη προσφορά που έλαβε ένας παίκτης που παίζει στην Eredivisie».

To Top