Θέλει Ράγιο σαν… τρελός ο Αντού και μιλάει για τον Κόκε

Ικανοποιητική παρουσία είχε ο Φρέντι Αντού στο διάστημα που συμμετείχε στις προπονήσεις της Ράγιο Βαγιεκάνο και πλέον επιθυμεί να επιστρέψει για νέα δοκιμή, προκειμένου να πείσει τους Ισπανούς να τον αποκτήσουν. Ο Αμερικάνος μίλησε στον ισπανικό Τύπο και αναφέρθηκε και στον Σέρχιο Κόκε.

Παράλληλα με την αποκάλυψη περί «επιστροφής του Κόκε στον Άρη», η ισπανική ιστοσελίδα rayoherald.com αναφέρθηκε και στον Αμερικανό πρώην παίκτη των «κίτρινων», ο οποίος βρέθηκε την τελευταία εβδομάδα στο Βαγιέκας και συμμετείχε στις προπονήσεις της Ράγιο, πληρώνοντας από την τσέπη του τα έξοδα μετάβασης και διαμονής.

Ο Αντού ανήκει στη Φιλαδέλφεια Γιούνιον, αλλά επιθυμεί να αφήσει το πρωτάθλημα MLS και την πατρίδα του, επιστρέφοντας στην Ευρώπη, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο. Έτσι, πήρε μέρος ως… γκεστ σταρ στις προπονήσεις της Ράγιο Βαγιεκάνο και άφησε θετικές εντυπώσεις στον τεχνικό Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ.

Ο πρώην φορ του Άρη θα αναχωρήσει σήμερα από τη Μαδρίτη για τη Φλόριντα, προκειμένου να συμμετάσχει στο καμπ προετοιμασίας της εθνικής ΗΠΑ κάτω των 23 ετών, αλλά στην συνέχεια σχεδιάζει να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα, για νέο γύρο δοκιμών. Με δεδομένο άλλωστε ότι προβάλλει ως μία οικονομική λύση και σχεδόν… παρακαλάει να υπογράψει, δεν αποκλείεται τελικά να γίνει το χατίρι του.

«Η Ράγιο είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι για την απόκτησή μου και κρατήσαμε επαφή. Υπάρχει η πιθανότητα να ενταχθώ στην ομάδα προσεχώς. Θα ήταν υπέροχο το να μπορούσα να παίξω στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αυτό προϋποθέτει όμως ότι θα συμφωνήσει και η Φιλαδέλφεια Γιούνιον, με την οποία έχω συμβόλαιο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ίδιος ο Αντού στη rayoherald.com, εκφράζοντας την ευχή να επιστρέψει πολύ σύντομα.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι: «Προπονήθηκα πολύ καλά και έκανε πολλούς φίλους, όπως ο Λας Μπανγκουρά και ο  Λέο. Γνώριζα ήδη τον Κόκε από τον Άρη Θεσσαλονίκης και όλοι τους ήταν πολύ καλοί απέναντί μου».

To Top