Θέλει Τάτο, πλησιάζει σε Ναζλίδη

Μια μεταγραφή που μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο σχεδιάζει να κάνει η Βέροια, καθώς βρίσκεται στη λίστα της ο Ανδρέας Τάτος, ενώ αναμένεται να κάνει δικό της τον Θωμά Ναζλίδη.

Σε δύο ποδοσφαιριστές έχουν κάνει focus στη Βέροια σε ότι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ.

Στη «βασίλισσα του Βορρά» περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο Θωμάς Ναζλίδης από τον Πλατανιά για να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί του. Ο 28χρονος επιθετικός έχει 15 συμμετοχές στη φετινή σεζόν (12 στο πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο), αλλά είναι υποψήφιος για αποχώρηση. Εφόσον, δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα αποχαιρετήσει την ομάδα των Χανίων και θα ανακοινωθεί από τη Βέροια.

Ακόμη μια περίπτωση που αρέσει πολύ είναι αυτή του Ανδρέα Τάτου. Ο 25χρονος μέσος είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τους ανθρώπους της Βέροιας, αλλά τελικά κατέληξε στον Ατρόμητο, φεύγοντας από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η δεύτερη του θητεία στους Περιστεριώτες δεν έχει κυλήσει όπως η πρώτη, που κρίνεται άκρως πετυχημένη.

Έχει 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, οι περισσότερες ως αλλαγή, τρεις στο Κύπελλο και δύο στα προκριματικά του Europa League.

Φαίνεται, πως δεν χωράει στο ρόστερ του Ατρόμητου, ειδικά τώρα που αποκτήθηκε και ο Μαρσελίνιο, αλλά θα πρέπει πρώτα να φανεί αν υπάρχει περίπτωση να λύσει το συμβόλαιο του για να τον «χτυπήσουν» στη Βέροια.

πηγή: sportfm.gr

To Top