“Θέλει Τάτο στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης” γράφουν στην Κύπρο!

Την περίπτωση του Ανδρέα Τάτου εξετάζει ο ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενείται στο σαββατιάτικο (7/12) αθλητικό ένθετο της πολιτικής εφημερίδας, «Πολίτης».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης έχει τοποθετήσει εντός της μεταγραφικής του λίστας τον 24χρονο μέσο του Αρη που ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει δανεικός στους «κίτρινους».

“Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, σε συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη, ξεκίνησε τις προσπάθειες της για ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Ο Δώνης γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική αγορά και όπως είναι φυσικό εκεί θα στραφούν οι πρώτες προσπάθειες. Μάλιστα σήμερα είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε έναν από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους που είναι ο 24χρονος επιτελικός μέσος Ανδρέας Τάτος, ο οποίος αγωνίζεται στον Άρη, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Εκτός από επιτελικός, μπορεί να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός, αλλά και στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής.

Στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται ο παίκτης, έχει διαρρεύσει ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από τον Άρη, που έχει σοβαρά προβλήματα και μάλλον ο επόμενος προορισμός του θα είναι το ΑΠΟΕΛ”.

Φυσικά να υπενθυμίσουμε ότι ο Τάτος πρόσφατα εκμυστηρεύτηκε στο στενό του περιβάλλον ότι μόνο ο Άρης είναι στο μυαλό του και σήμερα έδωσε μια μεγάλη απάντηση με την απόδοσή του!

To Top