ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του κόντρα στην Ουλμ – Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων

Ο Άρης υποδέχεται την Τετάρτη (20:00) την Ουλμ για την 8η αγωνιστική του Eurocup και πέραν από τη νίκη σκοπεύει να δει κι ένα γεμάτο Παλέ. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν τεθεί στη διάθεση του κόσμου από την περασμένη Πέμπτη.

Όπως σημειώνει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ: Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται στην 5η θέση του Β’ Ομίλου της διοργάνωσης και συνεχίζει την προσπάθειά της για πρόκριση στα play-offs. Στον αγώνα με τους πρωταθλητές Γερμανίας, περιμένουμε εκ νέου ένα γεμάτο γήπεδο, από τον «6ος παίκτη» του ΑΡΗ Midea.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ    ΤΙΜΗ
1-2Α-3Α-4-7-8Α-9Α-10    20€
8-9 VIP    30€
Gold    60€
Court Side    200€
5-6    15€
Παιδικό (7-14 ετών)    10€

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

*Από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, εισιτήρια θα διατίθενται και την Τρίτη 21/11 από τις 11:00 έως τις 19:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 12:00 έως την έναρξή του.

*Από την πλατφόρμα της More, για όλο το 24άωρο, στη διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024/

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

*Για τον αγώνα με την Ουλμ ισχύουν τα ενιαία εισιτήρια διαρκείας, όπως και το πακέτο που αφορά αποκλειστικά στο BKT EuroCup. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια που αφορούν μόνο στην Basket League.

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη More.

*Φέτος ο έλεγχος αναφορικά με τις θέσεις είναι πιο αυστηρός, συνεπώς καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να κλείνουν ακριβώς τη θέση που θέλουν και να κάθονται αποκλειστικά σ’ αυτήν.

To Top