Θέλει τον Μίτσελ της Μπενφίκα, περιμένει απάντησή του!

Απάντηση από τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Μίτσελ περιμένει ο Άρης, αν και η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω του οικονομικού. Ο Μίτσελ ανήκει στην Μπενφίκα, έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να οριστικοποιηθεί κάτι.

Όπως ανέφερε το “novasports.gr” “στο περιθώριο της εκδήλωσης (μπάρμπεκιου), έγινε γνωστό πως ο Αρης περιμένει την απάντηση της Μπενφίκα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Μίτσελ.

Ο ποδοσφαιριστής βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα και για το λόγο αυτό οι κίτρινοι κινούνται προς την κατεύθυνση αυτή, δεδομένου πως ο Κατσαβάκης , δηλώνει ενθουσιασμένος μαζί του.

Ωστόσο η περίπτωση Μίτσελ είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον Αρη, καθώς ο παίκτης συμμετέχει κανονικά, μέχρι στιγμής, στα φιλικά της Μπενφίκα, όμως ακόμη κι αν η τελευταία αποφασίσει πως δεν τον θέλει, είναι πολύ ακριβός για τα δεδομένα των Θεσσαλονικέων”.

Ο Μίτσελ Σόουζα Ντα Σίλβα είναι 26 ετών, αγωνίστηκε πέρσι στην Πάκος Φερέιρα έχοντας σε 29 αγώνες, 9 γκολ, αποκτήθηκε φέτος από την Μπενφίκα, αλλά πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην πορτογαλική ομάδα. Έχει ύψος 1,82μ., είναι φορ περιοχής και ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του Μάκη Κατσαβάκη.

 

 

To Top