Θέλει τον Ντε Χέα στη Ρόμα ο Μουρίνιο

Έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Special One θέλει να δει ξανά στα γκολπόστ μίας ομάδας του τον Ισπανό και οι Ρωμαίοι έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Μπορεί ο Όλσεν να αναμένεται να επιστρέψει στη Ρόμα, ωστόσο δε δίνει την αίσθηση ότι στην εποχή του Μουρίνιο μπορεί να αποτελέσει τη Νο1 επιλογή.

Την ίδια ώρα οι πορτιέρε Λόπεθ και Μιράντε αποχωρούν στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και έτσι η ανάγκη για λύση κάτω από τα γκολπόστ μεγαλώνει.

Με τις Ρόμα και Γιουνάιτεντ να κοντράρονται σήμερα για το Europa League, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει αν η ιταλική ομάδα θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τον… παραγκωνισμό του Ντε Χέα στους «κόκκινους διαβόλους» και θα προχωρήσει σε μία μεταγραφική υπέρβαση.

Εκτός από τη μεταγραφή στη θέση του τερματοφύλακα ο Μουρίνιο δουλεύει και για τη διαμόρφωση του τεχνικού του τιμ, θέλοντας να συνεργαστεί με την ομάδα του στην Τότεναμ, ενώ σκέφτηκε και την ενεργοποίηση του Ντε Ρόσι, θέλοντας έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά το κλαμπ και θα βοηθήσει στην προσαρμογή, ωστόσο το σενάριο αυτό συναντά δυσκολίες γιατί είναι απασχολημένος τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Εθνική Ιταλίας.

To Top