“Θέλει τον χρόνο του ο Άρης, θα βρει τον δρόμο του”

Ο Άρης είναι μια νέα ομάδα που θέλει τον χρόνο της για να βρει τον δρόμο της, σύμφωνα με τον προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας μίλησε στον “Αρένα”.

Αρχικά επεσήμανε: «Είναι πρώτη αγωνιστική ακόμα. Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες για να βγάλουμε συμπεράσματα και να έχουμε μία σαφή εικόνα. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Πιστεύω ότι ο Άρης θα πάει καλύτερα από την περσινή χρονιά»

Και συνέχισε αναφορικά με το πλάνο που ακολούθησε ο Απόλλων στην χθεσινή αναμέτρηση: «Ο Άρης είναι πιο ποιοτικός. Έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν καλά πράγματα. Εμείς επιδιώξαμε να του χαλάσουμε το παιχνίδι για να μην βρει χώρους. Κοιτάξαμε να τον βραχυκυκλώσουμε σε αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι το καταφέραμε. Δύσκολα μπήκε στην περιοχή μας και δεν μας δημιούργησε φάσεις. Γενικά ο Άρης είναι νωρίς για να κριθεί. Και επειδή ξέρω πως αντιδράει ο κόσμος στην Θεσσαλονίκη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Έκανε έξυπνες κινήσεις το καλοκαίρι και όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν θα βοηθήσουν»

Για τον Κύργια: «Ο Κύργιας πέρα από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι και καλός χαρακτήρας. Ήταν άτυχος. Μένει δυστυχώς η άτυχη στιγμή. Πιστεύω πολύ στον Κύργια γιατί τον γνωρίζω. Είναι πολύ καλός αθλητής σε καλή ηλικία και θέλει στήριξη. Το ποδόσφαιρο έχει και καλά έχει και άσχημα»

Για τον κόσμο: «Οι ποδοσφαιριστές οι προπονητές οι ομάδες θέλουν τον κόσμο στο  γήπεδο. Ήρθαν και πέρσι ομάδες στην Ριζούπολη και είχε άλλη ένταση το παιχνίδι. Βέβαια είναι σημαντικό ο κόσμος να μην ξεπερνάει τα όρια. Είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στους οπαδούς να βλέπουν την ομάδα τους. Αρκεί να μην υπάρχουν ασχήμιες. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς τον κόσμο»

Για τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής: «Πριν αρχίσουν τα παιχνίδια επειδή ακριβώς οι ομάδες είναι ανέτοιμες λέγαμε ότι δεν θα ανοίξουν τόσο πολύ τα σκορ. Ήταν έκπληξη για μένα το ότι μπήκαν τόσα πολλά γκολ. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό γιατί τα γκολ φέρνουν κόσμο και θέαμα»

Τέλος ανέφερε για τον Άρη: «Λίγο πολύ την Θεσσαλονίκη την  έχουμε ζήσει χρόνια. Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης έχει πολλούς νέους. Σε αυτή την ομάδα μην πέσουν όλοι να της βγάλουν τα μάτια. Ας την αφήσουν να βρει την συνοχή της. Οι καινούργιες ομάδες θέλουν χρόνο. Περιμένουμε αποτέλεσμα από την πρώτη στιγμή αλλά αυτό δεν γίνεται, και εκεί χρειάζονται πραγματικά  τον κόσμο στο πλάι. Πραγματικά το πιστεύω ότι ο Άρης έκανε πολύ έξυπνες κινήσεις και αν πάει ήρεμα θα βρει τον δρόμο του».

To Top