ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέλει το κάτι παραπάνω από τον Κάρλσον

Μπορεί ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον να έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Άρη, ωστόσο, στην ομάδα θέλουν το κάτι παραπάνω από εκείνον.

Ο Σουηδός βρίσκεται στις φάσεις των γκολ αλλά ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του θέλουν να του “ξεκλειδώσουν” τον ηγετικό του χαρακτήρα.

Κι αυτό διότι μπορεί να βοήθησε τον Άρη σε κάποια ματς αλλά σε κάποια άλλα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα όπως στις αναμετρήσεις με Κηφισιά και Ντιναμό Κιέβου αντίστοιχα.

Αντίθετα στον ΟΦΗ είναι αυτός που “σπάει” στον χώρο για τον Μοντόγια και ακολουθεί η ασίστ του Ισπανού στον Μορόν.

Στο πρώτο γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης γεμίζει εύστοχα -και με το κακό του πόδι- για τον Μορόν στο πίσω δοκάρι και την ασίστ του Ισπανού στον Σαμόρα.

Το 3-0 με τον Παναιτωλικό ξεκινάει από δικό του καλοεκτελεσμένο κόρνερ που φέρνει το δοκάρι του Φαμπιάνο και το γκολ του Χριστοδουλόπουλου.

Ο Κάρλσον είναι ο μοναδικός στο ρόστερ που έχει διψήφιες τελικές και συγκεκριμένα 11, με τις οκτώ να είναι μέσα από την περιοχή στην οποία πατάει αρκετά. Παράλληλα έχει τα περισσότερα εύστοχα γεμίσματα στην περιοχή (9).

Ο 29χρονος Κάρλσον έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό, βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία αλλά ο Άκης Μάντζιος θέλει το κάτι παραπάνω και ευελπιστεί με την επανέναρξη των υποχρεώσεων του Άρη να το δει!

To Top