ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Θέλει φιλικό στο Nick Galis Hall με την “χρυσή” Εθνική του 2005 ο Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζει το νέο project των «Antetokounbros» και επιθυμεί να σχεδιάσει έναν αγώνα με αντίπαλο την Εθνική Ανδρών που κατέκτησε το χρυσό στο Eurobasket του 2005!

Όπως αναφέρουν τα «Νέα», ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς σχεδιάζει το επόμενο βήμα του τουρνουά των «Antetokounbros» και έχει στις σκέψεις του μία αρκετά φιλόδοξη ιδέα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Έλληνας φόργουορντ επιθυμεί την διεξαγωγή ενός φιλικού με την Εθνική του 2005 που κατέκτησε το Eurobasket του 2005, έχοντας επιλέξει ως πιθανές ημερομηνίες τις 18 ή 25 Ιουνίου αλλά και την έδρα διεξαγωγής, που θα είναι το «Nick Galis Hall».

Φυσικά, για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται και η έγκριση της λίγκας του ΝΒΑ, καθώς βάσει κανονισμών απαγορεύεται κάθε αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι την 1η Ιουλίου. Αν ο Γιάννης πάρει το «Ναι» από τους υπεύθυνους του «μαγικού κόσμου», τότε είναι δεδομένο πως θα διοργανώσει το φιλικό παιχνίδι, που θα αποτελέσει ένα φαντασμαγορικό event και θα γίνει πόλος έλξης για τους φιλάθλους του μπάσκετ στη χώρα μας.

To Top