Θέλει playoffs ο Αντετοκούνμπο και το… έδειξε, στο περιθώριο ο “Παπ” (videos)

Με 23 πόντους επέστρεψε στη δράση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς σε 99-91 επί των Νιου Γιορκ Νικς.

Παραλίγο να προκαλέσει πρόωρη αποχώρηση του Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (7 πόντ., 25:18) λόγω τραυματισμού στον δεξιό καρπό με μπλοκ, που συνδύασε με τρομερό κάρφωμα, ενώ συνέχισε με καθοριστικό buzzer-beater στο τέλος της τρίτης περιόδου. Συνολικά είχε 7/13 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 9/11 βολές, εννέα ριμπάουντ, ένα μπλοκ, και μία ασίστ σε 31:17 μετά τον ανεξήγητο παραγκωνισμό του από το προηγούμενο ματς των «ελαφιών», που απέχουν πλέον μία επιτυχία από εξασφάλιση θέσης στα playoffs. Όλα αυτά χωρίς τους Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), ενώ από τους Νεοϋορκέζους απουσίασαν οι Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας), Αλεξέι Σβεντ (πλευρά), Αντρέα Μπαρνιάνι (ίωση), Κλίαντονι Έρλι (αστράγαλος) και Τράβις Ουέρ (μέση).

 

Στο περιθώριο ο «Παπ»
Εκτός του rotation του Κέβιν Μακ Χέιλ έμεινε ο Κώστας Παπανικολάου και οι Χιούστον Ρόκετς ηττήθηκαν με 104-103 στο «Toyota Center» από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, που δημιούργησαν σερί δέκα νικών χάρη σε μπλοκ του εξωπραγματικού Τιμ Ντάνκαν (29 πόντ., 12/15 δίπ., 10 ριμπ., 3μπλ., 34:10) στον Τζέιμς Χάρντεν (16 πόντ., 10 ασ., 37:41) στο τέλος του ματς. Αμφότερες οι ομάδες επέδειξαν τις επιθετικές αρετές τους μέχρι το τέταρτο 12λεπτο, στο οποίο αναλώθηκαν σε σκόπιμα φάουλ, ενώ ο Γκρεγκ Πόποβιτς στερήθηκε των υπηρεσιών του Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα), αλλά ο Μάρκο Μπελινέλι (5 πόντ., 14:27) γύρισε στα παρκέ. Από την άλλη απουσίασαν οι Πατ Μπέβερλι (καρπός) και Ντονάτας Μοτιεγιούνας (μέση).

 

To Top