“Θέλουμε να ανέβουμε και θα το καταφέρουμε! Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα…”

Ο “χρυσός” σκόρερ του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, Νίκος Γκόλιας σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας, τον στόχο από εδώ και στο εξής, αλλά και την δική του παρουσία μετά τον τραυματισμό που είχε.

Αναλυτικά όσα είπε για..

…την εικόνα και την νίκη της ομάδας, τόνισε: “Είχαμε πει μετά το παιχνίδι με την Δράμα ότι πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα επόμενα παιχνίδια. Αυτός ο αγώνας ήταν όπως όλοι οι άλλοι αγώνες. Έπρεπε να τον πάρουμε, έμειναν ακόμα πέντε και συνεχίζουμε.Θέλαμε τη νίκη σήμερα. Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σήμερα παίζουμε για ένα αποτέλεσμα κι αυτό είναι μόνο η νίκη.Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ”.

…το αν έχει φτάσει στο απόλυτο της απόδοσης του μετά τον τραυματισμό που είχε: “Δουλεύω καθημερινά.Έχω πάρα πολύ όρεξη. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Με τις μεταγραφές που έγιναν έχει ανεβεί το επίπεδο και καθημερινά γινόμαστε όλοι καλύτεροι”.

…το αν η εικόνα του Πανσερραϊκού δικαιολογεί το ότι βρίσκεται στη πρώτη θέση: “Δεν θέλω να πω κάτι τέτοιο.Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε κατηγορία και θα το καταφέρουμε. Αποδείξαμε ότι είμαστε και καλύτερη ομάδα και απαγορεύεται για οποιονδήποτε να επιδείξει χαμηλότερο επίπεδο προσπάθειας απ΄ότι έδειξε σήμερα”.

…την συνεργασία του με τον Σαμαρά στο κέντρο της άμυνας: “Από τα αποτελέσματα φαίνεται η συνεργασία μας. Συνεργαζόμαστε καλά, έχει πολύ εμπειρία και μου μιλάει καθημερινά. Όταν κρατάς το μηδέν σημαίνει ότι κάτι πάει καλά”.

…το τι σκέφτηκε στη φάση του γκολ: “Ήταν μία στιγμή τρέλας.Όλοι το νιώθουν όταν σκοράρουν.Ήθελα να κάνω σουτ με το δεξί, είδα ότι είχα αντίπαλο, την έφερα στο αριστερό και τελείωσα τη φάση”.

To Top