«Θέλουμε να μάθουμε βόλεϊ στα παιδιά»

Ο μάνατζερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιστροφή των «κίτρινων» στα μεγάλα σαλόνια, στο γήπεδο που θ΄ αγωνίζεται του χρόνου η ομάδα, αλλά και στον Γιάννη Ρεντζεπέρη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Yellow Radio 92,8»:

Για το γυναικείο βόλεϊ: «Προσπαθούμε ν΄ αναβαθμίσουμε το γυναίκειο τμήμα βόλεϊ του Άρη. Έτσι καταφέραμε ν΄ ανέβουμε κατηγορία γιατί ήμασταν οργανωμένοι από την αρχή. Μας βοήθησε πάρα πολύ και ο κόσμος, ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι, και καταφέραμε ν΄ ανέβουμε στη μεγάλη κατηγορία και ελπίζω να μην πέσουμε ποτέ ξανά».

Για τον Γιάννη Ρετζεπέρη: «Αυτός ο άνθρωπος είναι τα πάντα για την ομάδα. Ήθελε να κάνει κάτι για την ομάδα που αγαπούσε και ασχολήθηκε με το γυναικείο βόλεϊ του Άρη. Ο κ. Ρετζεπέρης είναι και στις ακαδημίες που ανεβαίνουν συνεχώς. Υπάρχει και εκεί σοβαρό πλάνο και θα το δείτε στη συνέχεια. Θέλουμε να έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στη Θεσσαλονίκη και να μάθουμε βόλεϊ στα παιδιά».

Για την ομάδα: «Κρατήσαμε τον προπονητή μας, Δημήτρη Σολκίδη, και κάναμε και κάποιες προσθήκες, όπως τη Βραζιλιάνα, την Καετάνο και προσπαθούμε να βγάζουμε κορίτσια από τα σπλάχνα της ομάδας, γιατί η ομάδα πρέπει να δημιουργεί κιόλας. Αλλά θα πάρουμε και άλλες παίκτριες που θα πλαισιώσουν τις έμπειρες».

Για το γήπεδο που θα αγωνίζεται η ομάδα στην Α1: «Δεν θα αγωνίζεται κάτω από τη θύρα 3 η ομάδα. Μακάρι να μπορούσαμε γιατί εκεί δεν έχουμε χάσει ποτέ δύο χρόνια τώρα. Αλλά δεν πληροί τις προϋποθέσεις το γήπεδο. Θ΄ αγωνιστούμε σ΄ έναν γειτονικό Δήμο, αλλά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα αργότερα».

Για το Αλεξάνδρειο: «Είναι πολύ μεγάλο για μας. Είναι δύσκολο και εννοείται πως το πρώτο λόγο τον έχει το μπάσκετ. Θέλουμε ένα γήπεδο που θα μπορούμε να κάνουμε ό,τι ώρα θέλουμε προπόνηση».

To Top