Θέλουν νέα… παράταση ενός μήνα! Αναβολή-παρωδία! Ρισκάρουν με το μέλλον του Άρη

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Άρη… Ή καλύτερα συνεχίζουν να συμβαίνουν στον Άρη. Η διοίκηση Στεφανίδη θέλει νέα παράταση ενός μήνα (!) για να… ετοιμαστεί το σχέδιο βιωσιμότητας, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα και ρισκάροντας το μέλλον του Άρη.

Η επιθυμία της διοίκησης της ΠΑΕ για αναβολή (όπως συμφωνήθηκε με την Κοινωνία Μελών Άρη στην τελευταία συνάντηση), αποτελεί μια ακόμη παρωδία στις πλάτες του Άρη, ενισχύοντας την αίσθηση ότι προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. (Και) στην τελευταία γενική συνέλευση ειπώθηκε ότι οι… χορηγίες έρχονται και το μόνο εμπόδιο είναι να ξεκαθαρίσει πού θα αγωνιστεί η ομάδα. Εδώ και περίπου τρεις μήνες, η υπόθεση πάει από αναβολή σε αναβολή, γεγονός που κορυφώνει την ανησυχία του κόσμου.

Μετά το δημοψήφισμα, τέτοιο δίλημμα δεν υπάρχει. Ο κόσμος, όσοι πήγαν να ψηφίσουν, έδωσε “εντολή” για τη Β΄εθνική περιμένοντας από τη διοίκηση να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο βιωσιμότητας. Παρόλα αυτά, ουδέν…

Στη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων, η ΚΜΑ ως εκ των μεγαλομετόχων (εκπροσωπήθηκε από τον Σταύρο Ιωάννου, μέλος της εξελεκτικής επιτροπής) κατέθεσε πρόταση αναβολής της για τις 25 Ιουλίου! Την ίδια ώρα, ο ΑΣ ζήτησε αναβολή μιας μέρας για να πάρει απόφαση σχετικά και για τον λόγο αυτό συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για τις 8 το βράδυ.

Η συνέλευση διακόπηκε για αύριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιάστηκαν ο Λάμπρος Σκόρδας μαζί με τον Νικήτα Ματθαίου ζητώντας να είναι αυτοί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ και να αποχωρησει ο Στεφανίδης, όπως είχαν προαναγγείλει και στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής.

Παρών ήταν και ο Θανάσης Αθανασιάδης ως εκπρόσωπος της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, αλλά και άλλοι μέτοχοι όπως ο Τάσος Δεσύπρης (τις έχει παραχωρήσει στον ΑΣ) και ο Νίκος Τσαρούχας.

To Top