ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέλουν να τον κρατήσουν στα “κιτρινόμαυρα”, θέλει κι ο ίδιος να μείνει!

Μία περίπτωση που θα απασχολήσει έντονα τον Άρη το προσεχές διάστημα είναι αυτή του Λίντσεϊ Ροζ, καθώς ο δανεισμός του στους “κιτρινόμαυρους” ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Γάλλος έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Λοριάν στην οποία και ανήκει μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

H ρήτρα αγοράς του από τον Άρη αρχικά έχει καθοριστεί στις 300.000 ευρώ, όμως από τη στιγμή που ο παίκτης μπορεί από τον επόμενο Δεκέμβριο να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δίχως η Λοριάν να έχει οικονομικές αξιώσεις, υποχρεώνει τους Γάλλους στο να τον πουλήσουν από αυτό το καλοκαίρι.

Ο ίδιος, μάλιστα, ο Λίντσεϊ Ροζ έχει εκφράσει την απογοήτευσή του για το γεγονός πως στην Λοριάν δεν τον πίστεψαν φέτος, καθώς είχε μόλις 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τόσες στο Κύπελλο.

Στον Άρη ευελπιστούν πως μπορούν με λιγότερα χρήματα από τις 300.000 ευρώ να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, έχοντας ως “δυνατό χαρτί” την επιθυμία του να παραμείνει στα “κιτρινόμαυρα”.

Δεν αποκλείεται άμεσα, τις επόμενες μέρες, να υπάρξει επίσημη κατάθεση πρότασης από πλευράς Άρη, για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 27χρονου κεντρικού αμυντικού, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την παρουσία του στην Ελλάδα (11 συμμετοχές, δύο γκολ).

 

To Top