Θέλουν “πακέτο” στον ΑΠΟΕΛ Τάτο, Ντε Βινσέντι και Παπάζογλου

Στον ΑΠΟΕΛ έριξαν δίχτυα για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς των Τομάς ντε Βινσέντι, Τάσου Παπάζογλου και Ανδρέα Τάτου, καταφέρνοντας να εντάξουν στο δυναμικό τους τον πρώτο.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Ο Παπάζογλου πολύ δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό και αναζητεί το καλύτερο δυνατό για την περαιτέρω πορεία του. Ο Γιώργος Δώνης είναι θετικός στο ενδεχόμενο της απόκτησης του 25χρονου αμυντικού με τη μορφή δανεισμού, καθώς ο παίκτης μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη λύση πέρα από το κέντρο της άμυνας και στο δεξί άκρο, όπου ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται εναλλακτική επιλογή.

Όσον αφορά στον Τάτο, ο βραχύσωμος παίκτης είναι στα υπόψη των πρωτευουσιάνων από την περασμένη μετεγγραφική περίοδο, αλλά ο Άρης στον οποίο αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό αποτελούσε το μεγαλύτερο εμπόδιο. Τώρα, ο 25χρονος επιτελικός μέσος επέστεψε στους ερυθρόλευκους και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ. Αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με την προοπτική του ΑΠΟΕΛ να μην τον αφήνει καθόλου αδιάφορο.

Τέλος, για τον Ντε Βινσέντι τα δεδομένα είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων επιμένει (και περιμένει) για την απόκτησή του υπό το καθεστώς της συνιδιοκτησίας. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρόταση για να τον πωλήσει σε αραβική ομάδα, όμως ο παίκτης είναι αρνητικός.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top