Θέλτα κατά Σάντι Μίνα: “Είμαστε υποχρεωμένοι να τον δεχτούμε στις προπονήσεις της ομάδας”

Πριν από λίγη ώρα, η Θέλτα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με την παρουσία του Σάντι Μίνα στην προετοιμασία της ομάδας, καθώς ο ποδοσφαιριστής κινήθηκε νομικά κατά του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Θέλτα είναι υποχρεωμένη να δεχθεί άμεσα στις προπονήσεις τον Σάντι Μίνα, μετά από το burofax (σ.σ. αλληλογραφία με ανταλλαγή επίσημων εγγράφων) που έλαβε η ομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, ο σύλλογος μας είναι αναγκασμένος να δεχθεί την παρουσία του ποδοσφαιριστή στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο σύλλογος μας επιφυλάσσεται του δικαιώματος να διεκδικήσει όλες τις ζημίες που προκλήθηκαν από τη συμπεριφορά του παίκτη, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στην εικόνα της ομάδας, αν τελεσιδικήσει η απόφαση, καθώς σήμερα σέβεται το δικαίωμα να ασκήσει έφεση.

Επισημαίνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής, δεδομένης της νομικής κατάστασης που υπάρχει και βλάπτει την εικόνα του συλλόγου, έχει απορρίψει πρόταση να παίξει σε ομάδα άλλου πρωταθλήματος.

Τέλος, ο σύλλογος μας τονίζει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν εργαζόμενο να πλήξει τα συμφέροντα της ομάδας μας. Επιπλέον, εκφράζουμε την έκπληξη μας για την κίνηση του ποδοσφαιριστή, που έχει ως στόχο να βλάψει την Θέλτα, η οποία ενήργησε με τις αξίες του συλλόγου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου.”

To Top