«Θέλω θέση βασικού»

Αποφασισμένος να πάρει θέση βασικού και να πετύχει στη Ντόρτμουντ δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Kicker.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν φοβάται από το βάρος των προσδοκιών και των απαιτήσεων στη νέα του ομάδα και περιμένει με ανυπομονησία να αρχίσει η προετοιμασία. «Ανυπομονώ να αρχίσω τις προπονήσεις και τη δράση με τη Ντόρτμουντ. Ελπίζω πως δεν θα έχω προβλήματα στην αρχή, γιατί έχω ξεκουραστεί αρκετά», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Kicker και πρόσθεσε: «Θέλω μία θέση στη βασική ενδεκάδα. Δεν αισθάνομαι πίεση, γιατί έχω μάθει τι σημαίνει αυτή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».
Επεσήμανε ότι δεν τον ενδιαφέρει πού θα παίζει: «Η φυσική μου θέση είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά θα παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής», ανέφερε.

Λίγο πριν υπογράψει στη Λεβερκούζεν τον… άρπαξε η Ντόρτμουντ. Μάλιστα κατηγορήθηκε από τις «ασπιρίνες» γι’ αυτό. «Έκανα το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και πήρα τη σωστή απόφαση. Δεν πιστεύω πως συμπεριφέρθηκα άσχημα στη Λεβερκούζεν», ξεκαθάρισε ο 25χρονος άσος.

To Top