“Θέμα απειρίας οι δηλώσεις του Κράβαρικ, θα ενισχύσουμε την ομάδα”

Ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος βόλεϊ του Άρη, Κώστας Χαριτωνίδης μίλησε για την απόφαση απομάκρυνσης του Αντρέι Κράβαρικ.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στον “Αρένα” :

Για τους λόγους που οδήγησαν στην απόλυση του Κράβαρικ: “Δυστυχώς όταν η ομάδα δε πάει καλά αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Υπάρχει μια εμπειρία από όλους μας και αυτό που συνέβαινε δε μας ευχαριστούσε. Δε κάναμε ομάδα που πήγαινε για πρωτάθλημα αλλά ο Άρης θα μπορούσε να κάνει καλύτερη πορεία και το έχει δείξει. Δε μπορεί να φύγουν 7-8 παίκτες και έφυγε ο προπονητής.

Δώσαμε στον Κράβαρικ την ευκαιρία να προπονήσει τον  Άρη. Το γεγονός πως δεν πήγε καλά δε τον κάνουν κακό προπονητή. Μπορεί και τον καλύτερο προπονητή να φέρναμε και να μη πετύχαινε στον Άρη. Μπορεί να φταίνε πολύ παράγοντες εκτός προπονητή. Για τον συγκεκριμένο θεωρώ πως μπορούσε να κάνει κάποια πράγματα παραπάνω”.

Για τις δηλώσεις του Κράβαρικ για τους παίκτες: “Νομίζω ότι ήταν θέμα απειρίας οι δηλώσεις. Πάντα ο προπονητής πρέπει να κάνει τους παίκτες να νοιώθουν πως είναι οι καλύτεροι και να παίρνει από αυτούς το 100%. Δε πρέπει να γίνονται τέτοιες δηλώσεις. Πρέπει πάντα να αναλαμβάνουμε στο μερίδιο που μας αναλογεί την ευθύνη και να αφήνουμε να κρίνουν οι άλλοι”.

Για το αν οι αντικαταστάτες είναι οι Σπύρος Φίνος και Αντώνης Παπαδόπουλος: “Για να το λέτε, κάτι θα ξέρετε”.

Για το άμα θα ενισχυθεί η ομάδα: “Ετοιμαζόμαστε για την ενίσχυση της ομάδας και τα ονόματα που μας ενδιαφέρουν θα ανακοινωθούν σύντομα”.

To Top