ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Θέμα ημερών η επιστροφή του Γκάλινατ, αλλά…

Θέμα ημερών είναι η επάνοδος του Γκάλινατ σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό στο δεξί χέρι του και αναμένεται να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα, με την προοπτική να κάνει την επανεμφάνισή του κάποια στιγμή στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, που ξεκινά την Κυριακή (31/03) για τον Άρη, με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Η επιστροφή του στις προπονήσεις δεν σημαίνει ότι θα γίνει άμεσα διαθέσιμος για τα παιχνίδια των κιτρινόμαυρων, καθώς θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να βρει τα πατήματά του και φυσικά να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

Το πρόβλημα, που αντιμετώπισε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού ήταν ιδιαίτερα σοβαρό και υπάρχει και το ψυχολογικό ζήτημα, που θα πρέπει να ξεπεράσει.

Κανείς δεν θα τον πιέσει και το τεχνικό επιτελείο θα περιμένει πότε θα αισθανθεί έτοιμος να επανέλθει.  Ο Γκάλινατ έλειψε πολύ, με την απουσία του να γίνεται ακόμη πιο αισθητή το τελευταίο χρονικό διάστημα και είναι βέβαιο ότι η παρουσία του και πάλι στην εξάδα των ξένων, θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στον Γιάννη Καστρίτη.

To Top