ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Θέμα” και στην Κροατία ο Χαΐροβιτς: “Από αγαπημένος και ακριβοπληρωμένος στη Ντιναμό, στην Ελλάδα… απελπισμένος” (photo)

Μετά τα μέσα ενημέρωσης της Βοσνίας και στην Κροατία, όπου έκανε σπουδαίες εμφανίσεις η πορεία του Ιζέτ Χαΐροβιτς αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς.

Στη Βοσνία προανήγγειλαν ότι ο πρώην διεθνής μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει πρόωρα παρελθόν το καλοκαίρι… Στην Κροατία αναφέρουν στην πτωτικό του πορεία. “Ήταν αγαπημένος των φιλάθλων και από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Ντιναμό και τώρα είναι απελπισμένος στην Ελλάδα”, όπως αναφέρει το index.hr για να σημειώσει:

Ο Χαΐροβιτς, ένας Βόσνιος ποδοσφαιριστής που ενθουσίασε τους οπαδούς της Ντιναμό τη σεζόν 2018/19 του Euro, άφησε το Ζάγκρεμπ το περασμένο καλοκαίρι και πήγε στην Ελλάδα. Υπέγραψε στον Άρη, αλλά δεν τα κατάφερε σε αυτό και φαίνεται πως θα αλλάξει ξανά σύλλογο. Να θυμίσουμε ότι έφτασε στη Ντιναμό το 2018 και την πρώτη του χρονιά στο Ζάγκρεμπ έγινε αγαπημένος των φιλάθλων και ένας από τους βασικούς παίκτες του Νέναντ Μπιέλιτσα στη μεγάλη σεζόν του Euro. Τη σεζόν 2018/19. σημείωσε έξι γκολ στην Ευρώπη και στη συνέχεια ανέβηκε στην τρίτη θέση μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ της Ντιναμό σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε μία σεζόν”.

Καταλήγοντας το δημοσίευμα αναφέρει: “Μετά από εκείνη τη σεζόν εξαφανίστηκε, στις επόμενες δύο πέτυχε μόνο τρία γκολ και η Ντιναμό προσπάθησε να τον… ξεφορτωθεί αρκετές φορές καθώς ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας. Έλυσαν το συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Άρης ενδιαφέρθηκε για τον Χαΐροβιτς”.

To Top