ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέμα με το γήπεδο της Δόξας Λευκάδας

Το παζλ με τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Basket League ολοκληρώθηκε, καθώς η Δόξα Λευκάδας ήταν αυτή που επελέγη, για την κενή θέση που άφησε η Κηφισιά.

Οι ομιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα υπάρχει ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να λυθεί και αυτό έχει να κάνει με την έδρα της νησιώτικης ομάδας.

Το δημοτικό γήπεδο της Λευκάδας, στην περιοχή Βαρδάνια, είναι χωρητικότητας 1.200 θέσεων και δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί ο σύλλογος εκεί. Το κοντινότερο γήπεδο είναι αυτό της Πάτρας, αλλά οι Λευκαδίτες δεν είναι πρόθυμοι να «αφήσουν» τον τόπο τους, καθώς -όπως είναι φυσικό- θέλουν να έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους.

Ο πρόεδρος της Δόξας, Σταύρος Κουκουμπρής, ανέφερε πως «προτεραιότητά μας είναι να ανακαινίσουμε το γήπεδο» και προανήγγειλε εργασίες σε αυτό, οι οποίες πρέπει να εκτελεστούν το συντομότερο δυνατόν.

To Top