Θέμα στην Πολωνία τα λόγια εμψύχωσης του Πρόμπιερζ

Το μήνυμα του Μίχαλ Πρόμπιερζ προς τους παίκτες του Άρη, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια για την υπομονή τους και ζήτησε προσήλωση για τη δύσκολη συνέχεια, απασχόλησε και τον πολωνικό τύπο. Η ιστοσελίδα «Wirtualna Polska» φιλοξένησε το σχετικό ρεπορτάζ, στο οποίο είχε αναφερθεί από χθες εκτενώς το PRESSARIS.

Τίτλος του δημοσιεύματος είναι η γνωστή, πλέον, δήλωση του Πρόμπιερζ: «Εμπιστεύτηκα τον πρόεδρο του Άρη». Μέσα στο κείμενο, ο τεχνικός των «κίτρινων» εξηγεί την απόφασή του να παραμείνει πιστός στον σύλλογο: «Ο πρόεδρος μου παρουσίασε ένα πλάνο για την οικονομική μας κατάσταση. Αυτό με έπεισε και αποφάσισα να μείνω. Εμπιστεύτηκα την ηγεσία της ομάδας δύο μήνες πριν και τώρα το έκανα ξανά. Οι οφειλές προς εμένα δεν είναι τόσο μεγάλες».

Η «Wirtualna Polska» αναφέρθηκε επίσης στα λόγια εμψύχωσης του Πρόμπιερζ προς τους παίκτες της ομάδας, μετά την συζήτησή του με τη διοίκηση: «Αξίζετε πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Έλαβα εγγυήσεις ότι η κατάσταση σύντομα θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, γιατί έχουμε άμεσα καθοριστικά παιχνίδια».

To Top