ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέμα στην Σενεγάλη το αν θα κληθεί και επιστρέψει στην Εθνική ο Εντιαγέ

Το θέμα της κλήσης ή όχι του Μπαντού Εντιαγέ στην Εθνική απασχολεί τον τύπο της  Σενεγάλης, με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην καλή πορεία με τον Άρη κι αν θα πρέπει να είναι στην λίστα για το Κόπα Άφρικα.

Όπως αναφέρει αρχικά το senenews.com: “Ευρισκόμενος στο Αλ Αίν της Σαουδικής Αραβίας την περασμένη σεζόν, ο Εντιαγέ δεν κλήθηκε από τον προπονητή Αλιού Σισέ. Αλλά αυτή τη σεζόν, ο box-to-box μέσος έκανε την επιστροφή του στην Ευρώπη, ειδικά στην Ελλάδα και στον σύλλογο Άρη Θεσσαλονίκης” για να συμπληρώσει: “Αυτή τη σεζόν “Μπαντού” είναι ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας με προπονητή τον Άκη Μάντζιο. Κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου μισού της σεζόν, έχει παίξει ήδη 14 αγώνες, εκ των οποίων 12 ως βασικός. Αν και σημείωσε «μόνο» 2 γκολ (που είναι αρκετά καλό για έναν μέσο του προφίλ του) και έδωσε 1 ασίστ, ο Εντιαγέ ξεχώριζε για τον μεγάλο αγωνιστικό του όγκο, όπως και στην δημιουργία”.

Το ίδιο ρεπορτάζ καταλήγει: “Σήμερα, είναι σοβαρός υποψήφιος για να είναι μέρος της λίστας του Σισέ για το Κόπα Άφρικα, που έχει προγραμματιστεί από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου. Στο CAN 2019, ήταν ένας από τους καλύτερους Σενεγαλέζους και θα μπορούσε ακόμα να βοηθήσει πολύ τη Σενεγάλη. Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται τώρα είναι αν θα τον καλέσει ο Αλιού Σισέ ; Η απάντηση θα γίνει γνωστή αυτή την Παρασκευή όταν θα κυκλοφορήσει η λίστα των διεθνών”.

To Top