ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέμα συζήτησης το γκολ του Νταρίντα στη Γερμανία

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα σκόραρε το νικητήριο γκολ της Χέρτα Βερολίνου, στον χθεσινό φιλικό αγώνα με το Αννόβερο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και σύμφωνα με δημοσίευμα, στην ηλεκτρονική έκδοση της Die Zeit, ήταν έκπληξη ότι ο Τσέχος μέσος βρήκε δίχτυα.  

Η πολύ γνωστή γερμανική εφημερίδα έχει κεντρική φωτογραφία στο ρεπορτάζ του αγώνα προετοιμασίας των Βερολινέζων, με την ομάδα του Αννόβερο τον παίκτη, που όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Στην κριτική της αναμέτρησης σημειώνει: “Το δεύτερο γκολ του αναπληρωματικού, Βλάντιμιρ Νταρίντα των φιλοξενούμενων από το Βερολίνο, ήταν έκπληξη, μετά από καλή ασίστ του Ντόντι Λουκεμπάκιο, ο οποίος επίσης είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς”. 

Να σημειωθεί ότι η Χέρτα θα δώσει ένα ακόμη φιλικό, το τελευταίο για το 2022, την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 13:00, εντός έδρας, κόντρα στην Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας από τη γερμανική πρωτεύουσα, θα δοθεί άδεια στους παίκτες, ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με την επιστροφή στις προπονήσεις να έχει οριστεί για τις 2 Ιανουαρίου του 2023. 

To Top