ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέμα χρόνου η ανανέωση με Κουέστα, αρχίζουν συζητήσεις με Βέλεθ!

Εκτός από τις μεταγραφές αυτό που απασχολεί έντονα τους ιθύνοντες του Άρη είναι και το τι μέλει γενέσθαι με τις ανανεώσεις. Στο γκρουπ των παικτών αυτών, ανήκουν οι Χουλιάν Κουέστα και Φραν Βέλεθ…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι δύο Ισπανοί έχουν συμβόλαιο με τον Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να τους κρατήσουν για περισσότερο χρόνο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ήδη στον Χουλιάν Κουέστα έχει προταθεί νέο διετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με αυξημένες αποδοχές για τον ποδοσφαιριστή και αύξηση της ρήτρας για πιθανό ενδιαφέρον άλλης ομάδας για την απόκτησή του. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει, ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές δημόσια την επιθυμία του να παραμείνει και το μόνο που μένει είναι να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες. Και οι δύο πλευρές πάντως υποστηρίζουν πως πολύ δύσκολα να χαλάσει η συμφωνία τους…

Όσον αφορά τον Φραν Βέλεθ, ο Άρης έχει επίσης ξεκαθαρίσει τη θέση του. Θέλει να κρατήσει περισσότερο τον Ισπανό στόπερ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, το έχει μεταφέρει στην πλευρά του παίκτη και περιμένει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσει το νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο του Ίβηρα κεντρικού αμυντικού.

Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και εντός της εβδομάδας προκειμένου να υπάρξει μία πρώτη εικόνα πριν ο παίκτης αναχωρήσει μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, στο φινάλε της σεζόν, για την πατρίδα του για διακοπές.

To Top