ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέμα χρόνου η οριστική απόφαση και συμφωνία με τον φορ…

Θέμα χρόνου η οριστική κατάληξη και συμφωνία για τον φορ που πρόκειται να αποκτηθεί με τον Παύλο Μυροφορίδη να περιμένει στη Θεσσαλονίκη την άφιξη του Θοδωρή Καρυπίδη.

Σε πρώτο πλάνο έχει πλέον περάσει για τον Αρη η περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου. Το όνομα του έμπειρου φορ «παίζει» από τις αρχές του καλοκαιριού για τους «κιτρινόμαυρους» και πλέον, οι δύο πλευρές δείχνουν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι προχωρημένες και στη διάρκεια της εβδομάδας προβλέπεται να οριστικοποιηθεί, αφού επιστρέψει και ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Κάθε άλλη περίπτωση, όπως αυτή του Χρήστου Αραβίδη, δεν προχώρησε λόγω του υψηλού για τα δεδομένα του φετινού Άρη κασέ του παίκτη, αλλά και την επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό, παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ομάδα.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος, μπορεί να υπογράψει με τον Άρη μετά τις 5 Σεπτεμβρίου και θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, με τον ίδιο να θέλει σαν.. τρελός να αγωνιστεί στον Άρη, για να συνεργαστεί ξανά με τους Παύλο Μυροφορίδη και Δημήτρη Σπανό, όπως πέρσι, στον Απόλλωνα Σμύρνης.

To Top